Review + Swatch : OPI Designer...De Better! 15 ml - Muppets Collection NEW !

duminică, 15 ianuarie 2012
  Hello girls !

  Astazi vreau sa va arat prima mea captura de la OPI si anume o oja din noua colectie Muppets , care cuprinde 12  nuante stralucitoare si colorate.
  Mie mi-a facut cu ochiul nuanta  Designer...De Better! ,care da unghilor o nuanta de argintiu speciala, foarte asemanatoare cu cea a argintului. Take a look !

1 start de oja aplicat
2 straturi de oja aplicate
Stanga - cu blitz ; Dreapta - lumina naturala;
   
   Imi place foarte mult culoarea, in prima poza observati cum arata si aplicata doar intr-un singur strat (daca vreti un aspect mai light, nu foarte sclipicos, puteti alege aceasta varianta ), iar in restul pozelor este aplicata in doua straturi.
   Imi place faptul ca este rezistenta si nu se 'ciobeste' repede. Se aplica foarte usor datorita pensulei care este precisa si ofera un finish frumos, curat, fara dungile acelea enervante. Are 15 ml, that's a big plus, pentru ca nu se consuma  repede, iar reflexiile sale la diferitele tipuri de lumina sunt foooarte speciale (are particule de glitter rosii, foarte mici, dar care ofera un aspect super glam).

   O puteti achizitiona la pretul de 40,99 ron, de pe site-ul HairZone.ro , unde veti gasi foarte multe produse OPI, dar si produse cosmetice, produse pentru ingrijirea parului (marci precum Joico, Tigi,Wella).

Pentru detalii ,propuneri,intrebari ma gasiti la charmy_bunny@yahoo.com 

  (\_ _/)♥
  (='.'=)♥
  (\_ _/) ♥
 Kisses from Honeÿ Bunny

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu