Review - Crema reparatoare pentru maini Cosmetic Plant

vineri, 13 ianuarie 2012
  Buna fetelor ! 

  Acum mai bine de o luna, echipa Cosmetic Plant a facut cateva bloggerite fericite de Mos Nicolae si a trimis cateva colete surpriza, care sa le bucure. Printre ele, m-am aflat si eu.
  Unul din produsele pe care le-am gasit in colet este crema pentru maini reparatoare cu galbenele, vitaminele A, F si pantenol.



   Cantitate:
150 ml

  Ce spune producatorul:   
  Protectoare şi hrănitoare prin conţinutul în extracte de gălbenele şi vitaminele A şi F, crema se recomandă chiar şi celor mai sensibile mâini. Formula îmbogăţită cu alantoină şi pantenol repară şi îngrijeşte pielea mâinilor supusă agresiunii detergenţilor, săpunului şi factorilor de mediu. 

 Mod de utilizare:
 Crema se aplică pe pielea mâinilor ori de câte ori este nevoie, pentru a le simţi fine şi catifelate.

Ingrediente:
  Aqua, Glycerin, Propylene glycol, Stearic acid, Paraffinum liquidum, Cetyl alcohol, Triethanolamine, Calendula Officinalis extract, Olea Europaea fruit oil, Glyceryl stearate, Polysorbate 60, Glyceryl linoleate, Glyceryl linolenate, Glyceryl arachidonate, Retinyl acetate, Allantoin, Panthenol, Disodium EDTA, Sodium benzoate, BHA, Methylparaben, Butylphenyl methylpropional, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl salicylate, Citral, Citronellol, Coumarin, Hexyl cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Limonene, Linalool, Parfum. 

Parerea mea:
  Asa cum bine stiti, in perioada rece, mainile noastre necesita o ingrijire mai atenta, decat in restul perioadelor ale anului, cand temperatura nu este atat de scazuta si pielea nu ne este foarte afectata.
  Aceasta crema de maini isi face foarte bine treaba, catifeleaza pielea si ii ofera un plus de prospetime printr-un miros placut, suav, de galbenele.
  Nu are o consistenta grasa si intra foarte repede in piele. Ofera ingrijire si hidratare mainilor, facandu-le foarte placute la atingere.
  Mi-ar fi placut ca efectul numit mai sus sa dureze mai mult de doua ore, trei, totusi tinand cont de pretul sau care este de doar 10 lei, o recomand cu drag pentru ca isi face treaba foarte bine !

Pret & unde o puteti gasi:
  Asa cum am spus si mai sus, costa doar 10 lei si poate fi achizitionata de pe site-ul www.cosmeticplant.com
  

Pentru detalii ,propuneri,intrebari ma gasiti la charmy_bunny@yahoo.com 

  (\_ _/)♥
  (='.'=)♥
  (\_ _/) ♥
 Kisses from Honeÿ Bunny

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu