NOTD - My first 'Miss Sporty' nail polish ♥

vineri, 30 septembrie 2011
  Hey girls !

   Azi vreau sa zic un mare 'wow' pentru oja de la Miss Sporty Lasting Colour 7 Days (nuanta 370). Why ? Nu am mai vazut o oja atat de rezistenta in viata mea.
   Am primit-o cadou de la sister a mea si a fost dragoste la prima vedere. Are o culoare atat de draguta, un roz apropiat de corai cu reflexe, care aplicata in doua straturi arata foarte bine. 
   O sa va arat varianta simpla, cu oja aplicata in 2 coats si apoi o varianta de-a mea mai shiny, in care am aplicat pe inelar oja cu glitter de la Veneranice.
   Am incercat si o a treia varianta, care imi place si ea la nebunie.. Anume, sa aplic peste ea, o oja crackle/crapacioasa neagra. Se vede superb! Sper sa fac poze si sa va arat in curand si voua varianta aceasta :D
  Hope you like it !



  & with a touch of glitter ...

Pentru detalii ,propuneri, intrebari ma gasiti la charmy_bunny@yahoo.com 

  (\_ _/)♥
  (='.'=)♥
  (\_ _/) ♥

 Kisses from Honeÿ Bunny

Review - Crema hranitoare pentru ten cu trandafiri (Reverto)

joi, 29 septembrie 2011
  Si voua va plac trandafirii ? 
Sunt florile mele preferate si ador mirosul lor. Ei bine, crema aceasta o sa imi pastreze mirosul lor si dupa ce trandafirii din gradina o sa se ofileasca.

  Ce promite acest produs ? 
  "Crema puternic hidratanta cu unt de shea si ulei de jojoba infuzata cu ulei pretios de trandafiri.
  O formula 100% naturala cu o textura bogata, creata pentru iubitorii de trandafiri. Hidratare intensa si aromaterapie pentru simturi.
Trandafirul cu note dulci, florale si delicate impreuna cu untul de shea creaza o crema bogata, emolienta, care tonifica si regenereaza.
  Gradina cu trandafiri proaspeti intr-o zi insorita, bucurie si liniste.
   * produs recomandat de cosmetologi si dermatologi. "

  ♥ Ce cantitate are ?
  50 ml

  ♥ Ce ingrediente contine ?
  Unt shea, ulei jojoba, ulei trandafiri, uleiuri esentiale, vit. E, extract rozmarin (Rosmarinus officinalis), argila roz. 


 
  ♥ Cum se utilizeaza ?
    Gratie formulei concentrate, fara apa se aplica o cantitate mica pe tenul umed.

  ♥ Ce pret are ? 
  85 lei

  ♥ De unde se poate achizitiona ?
  De pe site-ul www.reverto.ro , un site cu produse cosmetice 100 % naturale si handmade. Produsele cosmetice de inalta calitate Reverto sunt formulate, din ingrediente active 100% naturale, dupa retete traditionale, in serie mica, au in formula lor doar uleiuri vegetale, uleiuri esentiale pure si culori naturale. Tocmai utilizarea acestor ingrediente prietenoase cu pielea confera produselor o calitate extraordinara.


 
  ♥ Care este parerea mea despre acest produs ?
 
Pros :
  Este extraordinar de buna pentru tenul meu. Poate ca unele dintre voi stiti deja, dar consider ca e necesar sa mentionez  ca am tenul uscat si necesita o mare atentie in ceea ce priveste hidratarea si ingrijirea lui. 
  Aceasta crema e perfecta. Este foarte hidratanta. O folosesc seara, dupa ce imi demachiez si exfoliez tenul si o aplic cand fata este putin  umeda, deoarece asa intra mai repede in piele.
  Imi place mult consistenta sa. In imagini poate parea o pasta groasa, dar in realitate aceasta compozitie roz :x ,  dupa ce este luata pe degete si masata cateva secunde se transforma intr-o solutie putin uleioasa, care la contactul cu tenul umed intra complet in piele, in aproximativ 5 minute.
  Dimineata pielea e ca de bebelus (nu glumesc). E fina si mata - fara sebum (de la unele creme de noapte ma trezesc dimineata  cu zona T plina de sebum ) si asta imi place mult.
  O folosesc si in timpul zilele in care imi simt pielea foarte uscata, ea e perfecta si atunci cand folosesc fond de ten mineral. God, arata gorgeous impreuna !
  Mirosul ei e demential. Asa cum v-am zis si in introducere sunt o mare iubitoare de trandafiri.

Cons:
  Nu am prea multe lucruri care nu imi plac de zis in provinta acestei creme. E chiar ok si e cea mai hidratanta crema din lume pe care am avut-o ! Aaa ... cred ca mi-ar fi palcut sa aiba filtru UV ca sa o pot folosi si in timpul zilei, dar tinand cont ca toate ingredientele sunt naturale nu stiu daca ar fi fost posibil acest lucru. 
  Un alt dezavantaj ar fi pretul. Este putin cam ridicat, dar gandindu-ma ca am crema de 2 luni de zile si nu am consumat nici jumatate din ea + ca imi plac mult efectele ei, cred ca isi merita banii.
  
♥  Nota produsului : 
 9/10

Pentru detalii ,propuneri,intrebari ma gasiti la charmy_bunny@yahoo.com 

  (\_ _/)♥
  (='.'=)♥
  (\_ _/) ♥

 Kisses from Honeÿ Bunny

LOTD - Bridal Make-up II

miercuri, 28 septembrie 2011
   Helllooooo sweeties

  Astazi va arat cel de-al doilea look cu care am participat la concursul lui Koko, cu tema bridal make-up.
  Bineinteles, contine si acesta putin glitter, ca v-am zis ca altfel nu se poate :)) ... O data in viata o sa fiu mireasa.Right ?
  Din pacate nu mai stiu ce culori am folosit, asa ca de data aceasta va cer sa ma scuzati ca nu va voi arata cum am procedat la crearea look-ului. 

  Sper sa va placa ! 


  
Pentru detalii ,propuneri,intrebari ma gasiti la charmy_bunny@yahoo.com 

  (\_ _/)♥
  (='.'=)♥
  (\_ _/) ♥

 Kisses from Honeÿ Bunny

L'Oreal Mascara Volumissime vs L'Oreal Lash Architect 4D

marți, 27 septembrie 2011
  Hello girls ! De mult timp imi doream sa va vorbesc despre cea mai noua descoperire a mea in materie de mascara. Pana nu acum mult timp, favoritul meu a fost Maybelline Colossal Mascara, dar cineva i-a luat locul si anume L'Oreal Mascara Volumissime (deci v-ati dat seama pe cine laud azi :x ) 



  Am ales sa va fac astazi o comparatie intre cele doua mascara de la L'Oreal pe care le detin si intre care exista o diferenta destul de clara rezultata in urma aplicarii, dar si de pret pentru ca mi se pare interesant cum un mascara ieftin e de 2 x mai bun decat unul mai scump. Si nu este chiar deloc cum v-ati astepta .. Ma refer la faptul ca Lash Architect-ul costa undeva in jur de 60 lei, in schimb ce Volumissime are pretul la jumatate, aproximativ 30 lei (chiar si mai ieftin).

  Nu defaimez Lash Architect-ul 4D-ul.. Nu e chiar atat de rau, dar va vorbesc in comparatie cu Volumissime-ul, care mi se pare mult mai ok decat el, tinand cont de ce face si pretul pe care il are.

  Ce nu-mi place la L. Architect e faptul ca lipeste genele intre ele, le ingreuneaza si dupa cateva ore incep sa cada brobonite de rimel de pe gene sub pleoapa si e chiar enervant, mai ales cand ma gandesc la pretul lui destul de ridicat. Cu problema asta chiar nu ma confrunt in cazul lui Volumissime, deci un mare plus pentru el.
  Un alt minus al lui L. Architect e periuta lui. I hate it ! E subtire si are foarteee mult produs pe ea atunci cand o scoti din recipient. Daca nu stergi surplusul pe un servetel te mozolesti toata si e pacat pentru ca pierzi destul de mult produs, in schimb ce Volumissime are o periuta super.

  Dintre cele doua mascara, il aleg clar pe Volumissime. De ce ? E la jumatate ca si pret fata de L. Architect si e mult mai bun in ceea ce priveste rezistenta sa pe gene, plus ca lungeste si curbeaza genele foarte dragut, fara sa le lipeasca.

  Si acum poze ...

L'Oreal Lash Architect 4D -swatch

                      
L'Oreal Mascara Volumissime  -swatch

     Ziceti voi .... nu-i mai dragut Volumissime-ul ?

Pentru detalii ,propuneri,intrebari ma gasiti la charmy_bunny@yahoo.com 

  (\_ _/)♥
  (='.'=)♥
  (\_ _/) ♥

 Kisses from Honeÿ Bunny

The lucky winner of " ♥ Giveaway Elf & Honeÿ Bunny ♥ "

luni, 26 septembrie 2011
  Buna fetelor ! 
  A venit si ziua mult asteptata in care veti afla norocoasa castigatoare ale celor 5 produse Elf. Nu mai intru in detalii, sa va plictisesc spunandu-va ca unele dintre participante si-au facut mai multe conturi pentru a se inscrie de mai multe ori (noroc ca disqus e destept si vede si ip-ul ) si pentru ca sunt buna le-am acceptat prima inscrie (dar va promit ca este ultima data cand fac asta). 
  Va multumesc tuturor pentru participare si sper ca fata care va castiga sa se bucure asa cum m-as fi bucurat eu daca as fi castigat asemenea produse.
  V-am atasat mai jos listele ( 7 la numar), care cuprind in total 265 de inscrieri.









  Si castigatoarea este persoana care s-a inscris cu numarul .........


219, adica .... Silvy Kiss! Felicitari din suflet >:D<
(astept un e-mail de la tine, pana astazi la ora 20:00 )

P.S : Restul fetelor, nu fiti suparate ...Dam drumul unui alt giveaway dragut !

Pentru detalii ,propuneri,intrebari ma gasiti la charmy_bunny@yahoo.com 

  (\_ _/)♥
  (='.'=)♥
  (\_ _/) ♥

 Kisses from Honeÿ Bunny

LOTN - Such a Bad Kitty/Bunny !

sâmbătă, 24 septembrie 2011
   Hello my girls

  Asa cum v-am promis, am revenit astazi cu cel de-al doilea machiaj pe care l-am facut pentru concursul Valentinei ( Oh God, am niste emotii :o3 - ieri s-a incheiat concursul ). Va reamintesc ca pentru o inscriere la acest concurs am avut de facut doua tipuri de machiaj, un machiaj de zi si unul de seara. Pe cel de zi l-ati vazut ieri, iar acum vi-l arat pe cel de seara.

  Hope you like it and please keep your fingers crossed for me! 


Huhu .. Ce de poze am pus ! Sper sa nu se incarce prea greuuu... 

Pentru detalii ,propuneri,intrebari ma gasiti la charmy_bunny@yahoo.com 

  (\_ _/)♥
  (='.'=)♥
  (\_ _/) ♥

 Kisses from Honeÿ Bunny

 

LOTD - Flirty Pink Day Make-up ツ

vineri, 23 septembrie 2011
  Hey girls ! 

  In ultima perioada mi-am incercat norocul la cateva concursuri de make-up. Unul dintre acestea este cel organizat de Valentina Bucur impreuna cu Cosmetic-Style.ro. Pentru acest concurs am avut de facut doua tipuri de machiaj : un machiaj de zi si un machiaj de seara (separat, nu fiecare pe jumatate de fata).

  Mie imi place la nebunie cand am de indeplinit anumite cerinte si trebuie sa ma adaptez la ele. Asta e un lucru ce ma incanta atunci cand ma inscriu la concursuri .( Cu ocazia asta va provoc sa-mi dati de lucru :D ... Daca aveti un machiaj pe care ati vrea sa-l vedeti reprodus de mine, va astept cu drag sa-mi spuneti. )

  Astazi va voi arata machiajul de zi, cu care m-am inscris la concursul Valentinei, urmand sa vi-l arat si pe cel de seara (maine, cred :D). Sper sa va placa, atat voua, cat si Valentinei si celor de la Cosmetic-Style.ro !









  What you say ? Do you like it ? :o3

Pentru detalii ,propuneri,intrebari ma gasiti la charmy_bunny@yahoo.com 

  (\_ _/)♥
  (='.'=)♥
  (\_ _/) ♥

 Kisses from Honeÿ Bunny

Review - Blue Circle Lenses from PinkyParadise.com

joi, 22 septembrie 2011
  Buna fetelor ! 
  Sunt curioasa de un lucru .. Voua vi se intampla cateodata sa vreti sa schimbati ceva la infatisarea voastra, dar nu vreti sa recurgeti la gesturi de care apoi v-ar putea parea rau (sa-ti vopsesti parul, sa te tunzi,sa-ti pui un pierce, etc) ? Mie mi se intampla si chiar foarte des ! Sunt o fire care se plictiseste repede si cand mi se pune pata si simt ca trebuie sa  schimb ceva la mine, cumva, ceva, trebuie sa fac, sa imi fac damblaua.
  Nu stiu daca voi sunteti pro sau contra lentilelor de contact, dar eu sunt de parere ca atat timp cat un lucru nu imi afecteaza sanatatea (in cazul acesta, vederea), nu e ceva pe timp indelungat, sau ceva cu care sunt nevoita sa raman toata viata (gen-tatuaj,pierce) si imi satisface nevoia de a schimba ceva la infatisarea mea, e ok.
  Am fost contactata de cei de la PinkyParadise.com, pentru a testa o pereche de lentile albastre care nu au fost inca puse la vanzare pe site-ul lor (tocmai de aceea au trimis catorva bloggeri aceste lentile pentru a vedea cateva pareri). 
  Sa vedem despre ce este vorba ...

  Un lucru care imi displace e faptul ca pupila mea e prea mica (nu doar la lumina, ci mereu) / diametrul lentilelor e prea mare. E vizibil acest lucru numai de aproape, dar conteaza pentru ca se vede si putin din culoarea naturala a ochilor mei. As can you see ...


  E pentru prima oara cand port lentile de contact si tin sa va spun ca mi-a fost foarte usor sa ma acomodez cu ele. Ma gandeam ca imi va fi greu sa le aplic, sau sa le scot, sau poate ma vor incomoda si voi avea impreisa ca am ceva in/pe ochi :)) ... dar nu, sunt chiar ok. Am invatat sa le pun si sa le scot, de aici.


    Sincer ? Mie imi plac ! Arat funny cu ele .. Am avut parte de multe reactii de tot felul cand le-am puratat, dar pana acum nu mi-a zis nimeni ca imi sta hidos cu ochii albastrii :)) . Culoarea mea naturala a ochilor fiind verde(poza sus stanga), o data lentilele aplicate am impresia ca e cam aprinsa culoarea si striatiile se vad cam accentuat, dar pe niste ochi caprui,, sau mai inchisi la culoare, opaci sunt sigura ca ar arata mai ok.

  Despre site-ul PinkyParadise.com, vreau sa va spun ca este un site pe care puteti sa gasisti o varietate mare de lentile de contact (peste 350 de modele), de la lentile cu aspect natural, chiar si lentile cu model ( fluturasi, flori - how cute <3 ), pana la mascara, masti faciale, BB cream si multe alte produse cosmetice.
  Si .... am o supriza pentru voi :D ! In caz ca doriti sa achizitionati produse de pe acest site, daca folositi  codul  honeybunny  aveti urmatoarele beneficii : 
  •  la comandarea oricarei perechi de lentile de contact primiti cadou un dispozitiv funny (in forma de animalut ) pentru pastrat lentilele + un cadou surpriza
  •  la comandarea a 3 perechi de lentile de contact primiti 3 dispozitive funny pentru depozitarea lentilelor gratis + 3 cadouri surpriza 
  •  trebuie sa achizitionati minim o pereche de lentile  pentru  a activa codul pentru comanda voastra
  •  codul nu expira
  In caz ca intentionati sa achizitionati lentile de contact de pe PinkyParadise.com tineti cont de urmatorul lucru :
 

"You are best advised to consult your eye doctor before wearing any contact lens. It is your responsibilities to minimize the risk of wearing lenses. Kindly please read the wear & care guide carefully to ensure proper handling of lenses (which is provided in the website). The rule of thumb for your eye safety is, if you experience any discomfort, please remove the lens immediately."


  Va place de Honeÿ Bunny cu ochii albastrii ?

Pentru detalii ,propuneri,intrebari ma gasiti la charmy_bunny@yahoo.com 

  (\_ _/)♥
  (='.'=)♥
  (\_ _/) ♥

 Kisses from Honeÿ Bunny

NOTD - Glitter in my veins/Glitter on my nails ♥

miercuri, 21 septembrie 2011
  V-am mai spus vreodata ca ador, deci pur si simplu sunt innebunita dupa particulule de sclipici, dupa orice sclipeste, e shiny, sare in ochi si la lumina are 1000 de reflexe ? ♥ :))
   Acum cateva zile am vazut pe facebook o poza cu o oja cu particule de sclipici... Atat mi-a trebuit ! Mi-am imaginat doar cum ar arata pe unghii in zeci de mii de combinatii si am plecat in cautarea ei... Si am gasit-o ! In fine, nu e exact ceea ce cautam eu, dar ma multumesc si cu atat (deocamdata :D). Mi-as fi dorit ca particulele sa fie mai mari, putini mai mari, dar e foarte ok si asa. Imi place la nebunieeee !
  Pentru NOTD-ul de astazi am folosit ca baza o nuanta deschisa de roz (de la Kintetics - nuanta Pale Petunia) si apoi am aplicat dragutica oja cu particule shimmery de care va vorbeam mai sus (de la Veneranice - nuanta 155). Se observa la varfuri ca oja e putin 'mancata' din cauza ca am facut poza la 4 zile dupa aplicare.Sorry ! :">
 
 


  Am o colega care imi zice de fiecare data cand ma vede cu ceva shiny pe mine "like a molia" =)) ... 
  Spuneti-mi ca nu sunt singura careia ii place asa ceva si ma linistesc !

Pentru detalii ,propuneri,intrebari ma gasiti la charmy_bunny@yahoo.com 

  (\_ _/)♥
  (='.'=)♥
  (\_ _/) ♥

 Kisses from Honeÿ Bunny

Review - Super Collagen Mask de la Mario Badescu

luni, 19 septembrie 2011
  Buna fetelor ! 
  Am ales sa va spun astazi cateva cuvinte despre masca mea preferata de fata. E vorba de masca de fata cu colagen de la Mario Badescu. Ohh, how i love it !
  
 
    
   ♥  Ce promite acest produs ?  
   Potrivit pentru ten uscat. Este un tratament anti-aging.
  Potrivita pentru pielea matura si sensibila, aceasta masca cu Colagen si argila este perfecta pentru inchiderea porilor si hranirea si purificarea pielii. Ingredientele naturale, azulene şi ovazul calmeaza pielea uşor iritata.

  ♥ Ce cantitate are ?
  59 ml

  ♥ Ce ingrediente contine ?
  Apa deionizata (Aqua), caolin, colagen, sorbitol, fulgi de ovăz (Avena sativa), propilen glicol, talc, oxid de Seamollient, zinc, grâu (Triticum vulgare) Amidon, acid boric
 
 
 
  ♥ Cum se utilizeaza ?
  Aplicaţi un strat subţire pe pielea curată evitând zona ochilor. Aşteptaţi 20 de minute şi apoi clătiti cu apă călduţă. Continuati cu crema hidratanta sau crema de noapte. Poate fi folosit de 2-3 ori pe saptamana.

  ♥ Care este parerea mea despre acest produs ?
  O iubesc ! Imi place la nebunie pentru ca face absolut tot ce promite .... inchide porii, hraneste pielea  si o curata foarte bine. La primele aplicari nu este nimic foarte special la ea, decat faptul ca dupa folosire pielea este foarte curata, arata sanatos, radiaza si se simta catifelata.Adevarata sa proprietate care m-a impresionat si cu care m-a cucerit a fost faptul ca in timp, face porii sa fie aproape invizibili. Ador lucrul asta ! 
  Eu incepusem sa detest faptul ca porii mei deschisi incepusera sa se observe din ce in ce mai tare si dupa aplicarea fondului de ten se observau niste 'craterele' mici in jurul nasului si in obraji. Dupa 3 saptamani jumatate in care am folosit masca cu colagen de la MB de 2 ori pe saptamana, porii s-au diminuat si aproape ca nici nu se mai observa :x Nu pot sa va spun ce mandra sunt de lucrul asta ... :D Acum, dupa aplicarea fondului de ten pielea arata lovely, atat de uniform si sanatos.
  O recomand cu drag tuturor persoanelor care au probleme cu porii deschisi, cu ten nu foarte matur(gen eu), dar si cu tenul matur (si porii deschhisi de pe fata mamei - la 40 ani, arata cu muult mai bine decat inainte). 





  ♥ Ce pret are ?
    100,44 RON

  ♥ De unde o puteti achizitiona ?
    Magazin online carespot.ro , care comercializeaza gama de produse Mario Badescu pentru prima oara in Romania.

  
  ♥  Nota produsului :
   10/10


Pentru detalii ,propuneri,intrebari ma gasiti la charmy_bunny@yahoo.com 

  (\_ _/)♥
  (='.'=)♥
  (\_ _/) ♥

 Kisses from Honeÿ Bunny

▢ LOTD - Bridal Make-up ▢

duminică, 18 septembrie 2011
  Hi girls ! 
  Probabil stiti, Koko a organizat de curand un concurs cu tema ' Bridal Make-up ' si vroiam sa va prezint si voua una din interpretarile mele. 
  Nu stiu cum considerati voi ca ar trebui sa arate un machiaj de miresica, dar machiajul meu de mireasa, clar o sa fie (mai mult sau mai putin) colorat, o sa aiba putin sclipici si gene false (momentan nu am dispus de ele, de aceea nu le-am folosit).
  Nu am castigat decat experienta, dar conteaza si asta, nu ? :)))
 
 
How it looks ?
 
Pentru detalii ,propuneri,intrebari ma gasiti la charmy_bunny@yahoo.com

(\_ _/)♥
(='.'=)♥
(\_ _/) ♥

Kisses from Honeÿ Bunny

LOTD - Back2School entry for MaddaIlade's Contest

joi, 15 septembrie 2011
  Hey girls !
  Mada a organizat impreuna cu farduricolorate.ro un concurs tare dragut si cu o tema usor de abordat, zic eu, tinand cont ca suntem la inceputul acestei perioade cand unele dintre noi am inceput scoala, altele o sa inceapa facultatea si asa mai departe. Cu ocazia asta va doresc tuturor care sunteti intr-una din situatiile de mai sus, multa bafta si succes in noul an scolar/universitar !
  Machiajul cu care eu m-am inscris la concursul organizat de Mada, este machiajul pe care il port in general la scoala.
  Daca pana acum nu dadeam o foarte mare importanta (si uneori nici daca vroiam nu reuseam la 6 dimineata sa imi aplic mai mult decat fond de ten si rimel) si nu ma straduieam prea mult pentru un machiaj de scoala elaborat, plus ca eu cred ca nici domnii profesori nu ar fi foarte incantati, de cand am inceput scoala imi rezerv 10 minute (fix atat imi ia pentru realizarea machiajului pe care vi-l arat astazi) pentru "a ma face frumoasa" (asta e vorba pe care o zic cel mai des cand vine vorba de machiat/coafat/manichiura).
  Eu sper sa va placa si voua, dar si lui Mada si sa va fie util !




 


  Eu am ales look-ul acesta pentru ca mi se pare foarte usor de adaptat in fiecare zi in functie de accesoriile pe care le port, sau de tinut pe care o aleg.
  De exemplu, va voi arata inca doua variante ale aceluiasi machiaj, unde am inlocuit rozul pal din coltul intern al ochiului cu o nuanta de mov, iar daca va place si va permit si cadrele didactice puteti opta si pentru o nuanta mai puternica,like blue.



Ce parere aveti ?

Pentru detalii ,propuneri,intrebari ma gasiti la charmy_bunny@yahoo.com

(\_ _/)♥
(='.'=)♥
(\_ _/) ♥

Kisses from Honeÿ Bunny