Review - Anticearcan NaturalSkin ◕ ‿ ◕

marți, 31 mai 2011
 Buna fetelor ! 

 Astazi va voi vorbi despre un produs cosmetic, ce nu trebuie sa ne lipseasca din trusa, daca vrem sa aratam mereu fresh si odihnite, anticearcanul.Stim cu toate ca pentru ca un machiaj sa fie perfect, fata noastra trebuie sa arate impecabil.


 Anticearcanul despre care va voi vorbi astazi, il puteti achizitiona de pe site-ul celor de la NaturalSkin.ro, la pretul de 63 lei si acesta promite :

"Anticearcan - Nude 4.5 g


Descriere:
ACOPERĂ CEARCĂNELE ŞI ACNEEA
Green People


Cantitate: 4.5 g
Ideal pentru pielea sensibilă şi pentru cei care sunt predispuşi la acnee, eczeme, psoriazis sau rosacea
Acoperă cearcănele, acnea sau petele. Uleiul de jojoba hrăneşte şi hidratează pielea.
Oferă ochilor un contur natural. Nu astupă porii, lăsând pielea să respire natural.
Acest produs natural nu conţine parabeni, bismuth oxychloride, petrochimicale, phthalates şi coloranţi sintetici, fiind cel mai pur anticearcăn pe care natura îl poate oferi.
Certificat de Ecocert


Ingrediente:
Caprylic/capric triglyceride, Triticum vulgare (wheat) starch*, Cera carnauba (carnauba wax)*, Cera alba (beeswax)*, Dicaprylyl carbonate, Octyldodecanol, Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, Helianthus annuus (sunflower) seed wax, Zinc oxide, Tocopherol, Helianthus annuus (sunflower) seed oil. May contain: CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77007, CI 77288, CI 77289, CI 77742 (mineral pigments). *34.7% organic / 100% natural ingredients. "

 Experienta mea cu acest produs :

 Din nefericire sunt posesoarea unor cearcane si unor pistrui deranjanti care imi dau batai de cap. Orice anticearcan pe care l-am folosit nu m-a multumit, datorita faptului ca am pielea sensibila in jurul ochilor si deseori acesta imi lasa pielea uscata.
Anticearcanul Green People m-a convins ca exista si un anticearcan potrivit pentru persoanele sensibile. 
  
La acest produs mi-a placut :
  • faptul ca pielea din jurul ochilor arata natural dupa aplicarea sa
  • rezista pe fata pana la 6 ore
  • modul sau de aplicare - este usor de folosit 
  • satisfactia ca folosesc un produs natural,fara ingrediente nocive
  • nu are parfum/miros
  • efectul pistruilor este mult mai putin vizibil


 Inconveniente :
  • contine niste particule abrazive,care la primul contact cu pielea, zgarie ,dar dupa ce se intinde cu ajutorul pensulei/degetului intra in piele aspectul este catifelat
  • pretul este putin cam ridicat,dar eu consider ca isi merita banii
 Va atasez si cateva poze cu anticearcanul, sa vedeti cum functioneaza pentru acoperirea cearcanelor si acoperirea pistruilor.

 Sper ca v-am putut fi de folos ! 

Pentru detalii ,propuneri,intrebari ma gasiti la charmy_bunny@yahoo.com  

  (\_ _/)♥
  (='.'=)♥ 
  (\_ _/) ♥ 
 Kisses from Honeÿ Bunny



 

Random talk & Mickey my cat (*_*)

luni, 30 mai 2011
  Buna,buna gagicilor ! :* 
  Pe cine nu ati mai vazut voi de mult timp ?? Aaa ?? Mickey :)) ? Right ! 

 Astazi va las cu o postare mai scurta pentru ca ma grabesc sa plec la scoala ... Olimpicii din toate judetele tarii au venit la Valcea sa dea bacalaureatul,iar noua ni s-au decalat orele de curs din cauza lor.Inaninte eram de dimineata,iar acum incep la 13:00-14:00 si termin la 20:00, asta timp de doua saptamani 8-| ... In fine,mie imi convine,chiar aveam nevoie de o schimbare !

 Imi place sa invat dimineata,parca pricep mai repede,sunt mai odihnita si ma concentrez mult mai bine.Voi cum invatati mai bine ? 

 Revenind la Mickey... Astazi aveti ocazia sa il cunoasteti pe al sau big brother.Say hello to Moody :D ! El e mereu morocanos si lipsit de chef de joaca,deci ..total opusul lui Mickey !

 Acum sa va arat pozitia lor preferata de dormit ...

  Sunt niste dulcici si se inteleg atat de bine,cum nici eu nu ma inteleg cu sora mea :))) ! Cel mare,Moody ii face pe plac lui Mickey mereu ( de ar face si sora mea la fel :-" ) ....

  Eu am fugit la scoala,iar pana data viitoare Mickey va trage o privire smechera,sa nu-l uitati ! 

 
  (\_ _/)♥
  (='.'=)♥ 
  (\_ _/) ♥ 
 Kisses from Honeÿ Bunny

My first OOTD - Celestial Purple ♥‿♥

duminică, 29 mai 2011
  Hehe .. Asa cum v-am promis astazi inaugurez pe blogul meu, rubrica OOTD.
  Mentionez inca de pe acum ca nu o sa postez foarte des outfituri,din diferite motive,ci doar cand consider eu ca o tinuta merita sa fie fotografiata si postata pe blog.
  Precum bine stiti i'm in love with the blue bandana from Zaysha :x , asa ca am inclus-o in outfitul de astazi fara sa stau prea mult pe ganduri.
  Tinuta este una simpla:
 Camasa mov no name
Pantaloni scurti ( jeans ) no name
Curea Kenvelo
Sandale Atmosphere
Bandana Zaysha
 Machiajul pe care l-am purtat la acest outfit este cel din postarea anterioara,cu mici modificari,dar o sa va atasez o poza si cu el.



 Huh .. :D Cum va asteptati sa arate Honey Bunny ? V-a dezamagit ?
Pentru detalii ,propuneri,intrebari ma gasiti la charmy_bunny@yahoo.com  

  (\_ _/)♥
  (='.'=)♥ 
  (\_ _/) ♥ 
 Kisses from Honeÿ Bunny

About Zaysha & LOTD - Inspired by blue headband :)

sâmbătă, 28 mai 2011
  Buna fetelor ! Ce zi frumoasa si insorita a fost astazi, asa-i fetelor ? 

  Asteazi  vreau sa va vorbesc despre Zaysha, un magazin online de accesorii pentru par( inclusiv si pentru mirese ) .
  De cand am descoperit site-ul mi-am facut un fel de wishlist,dar deocamdata am reusit sa-mi iau decat un singur lucru,o bandana de par albastra.V-am spus acum cateva zile ca vreau sa mai renunt la roz si chiar asa am facut, m-am axat pe o alta culoare.Sunt foarte incantata de ea !
 Despre serviciile oferite de Zaysha, tin sa mentionez ca  am fost foarte multumita,am primit produsul prin posta in doar cateva zile (se poate trimite si prin curierat),iar calitatea bandanei, va spun sincer ca m-a impresionat.Este superba
 Recomand cu drag magazinul online Zaysha!!!

  Aveam in plan sa va arat astazi primul meu OOTD,dar m-am razgandit.. :D Astazi va arat un look inspirat de bandana achizitionata de pe Zaysha,iar maine un OOTD cu look'ul de astazi,inclusiv si bandana.
  Nu am poza facuta paletei folosite in creearea lookului,dar de data viitoare voi incepe sa postez si produsele folosite,la dorinta voastra. 
  De-abia acum mi-am dat seama ca mai am un look asemanator pe blog ...dar totusi sper sa va placa !



 
Va place bandana  ? Despre machiaj ce parere aveti ?
P.S: Am emotii pentru maine cand o sa va arat primul meu OOTD :-s ... 

  (\_ _/)♥
  (='.'=)♥ 
  (\_ _/) ♥ 
 Kisses from Honeÿ Bunny
 

Am nevoie de ajutorul vostru .. .

vineri, 27 mai 2011
   Hello gagicilor ! Apelez din nou la voi...Ce nese sunt,nu-i asa ?

   De data asta as vrea sa va rog sa ma ajutati sa ajung in Bucuresti  si va promit ca ma intalnesc cu toate,toate fetele dragute de pe acolo

Particip la un concurs organizat de Zaysha & Diva Hair,iar cu ajutorul vostru pot deveni imaginea viitoarei colectii de pe site-ul de accesorii Zaysha (sedinta foto pe 6 iunie,in Bucuresti :x ),sau pot castiga accesorii de pe acest site.

    Cum ma puteti ajuta ?

  Am nevoie de un like pe pagina de facebook a site-ului Zaysha : click aici !
  Apoi un like la poza mea,cu care m-am inscris la concurs : click aici!

  Va multumesc frumos !!! :*:*:* 
  
  (\_ _/)♥
  (='.'=)♥ 
  (\_ _/) ♥ 
 Kisses from Honeÿ Bunny


Review - Lotiune de corp naturala Benecos ♥

joi, 26 mai 2011
  Buna fetelor !

  Astazi va voi vorbi despre ingrijirea corpului,cum trebuie sa avem grija de pielea noastra si un lucru important,cu ce avem grija de ea !

  Tinand cont ca pielea noastra trebuie ingrijita indiferent de anotimp avem nevoie de o lotiune de corp care sa hidrateze si sa redea elasticitatea si fermitatea pielii indiferent de perioada anului.

  Un element important atunci cand va alegeti lotiunea de corp o reprezinta tipul dumneavoastra de piele. De exemplu:
  • daca aveti pielea uscata/deshidratata aveti nevoie de o lotiune de corp hidratanta, care sa contina uleiuri pentru refacerea tesuturilor
  • daca pielea dumneavoastra are aspect uleios/gras atunci cu siguranta trebuie sa folositi o lotiune de corp cu o textura mai usoara,mai 'light',fara uleiuri 
  • daca sunteti posesoarea unui tip de piele sensibila trebuie sa aveti mare grija la ingredientele lotiunii de corp, pentru ca multe produse de pe piata detin ingredienti nocivi si va pot face rau (mai multe detalii aici,despre ingredientele nocive din produsele cosmetice)
  Pentru ca v-am prezentat mai sus elementele de care ar trebui sa tineti cont in alegerea lotiunii de corp potrivite, in functie de tipul dumneavoastra de piele, as dori sa va spun ca ingredientele din lotiunile de corp pe care le folositi sunt de o importanta majora,deoarece din cauza lor va pot aparea eczeme si iritatii,iar pielea dumneavoastra in loc sa fie hranita,va fi nevoita sa suporte modificari nu tocmai placute.

  Astazi va voi prezenta o lotiune de corp pe care eu pur si simplu,o iubesc ♥. Inainte de a incepe sa va spun despre aceasta lotiune de corp,ce si cum,as dori sa mentionez ca pielea mea este o piele dificila,uscata si sensibila.
  Am primit spre testare lotiunea de corp naturala Benecos in cadrul campaniei 'Bio,un mod de viata sanatos' din partea firmei BIO-Cosmetics, carora le multumesc pentru colaborare.
 



Descrierea oficiala a lotiunii de corp naturala, pe site-ul celor de la BIO-Cosmetics :

" Lotiune de corp cu un parfum fin, delicios, pentru hidratarea, catifelarea, regenerare si prospetimea pielii.
Extractul de maslin contine oleuropeina, un compus antibacterian care ii permite arborelui sa aiba o viata lunga si sa lupte impotriva bacteriilor care ar putea sa il atace. Acesta mai contine vitamina E care contribuie la hidratarea, hranirea si protejarea pielii. In plus, uleiul de masline este bogat in polifenoli (aproximativ 20 de tipuri de polifenoli dintre care doar 2 sunt absorbiti de organismul uman), compusi ce fac parte din familia antioxidantilor si care previn imbatranirea.
Extractul de morcovi stimuleaza regenerarea celulelor, are efect anti-iritant si emolient.Contribuie eficient la tonusul si elasticitatea pielii.
Se absoarbe usor, conferind pielii catifelare si hidratare.
- pentru toate tipurile de piele 
 0% Parafine. 0% Silicon. 0% Parabeni. 0% PEG.

Ingrediente: AQUA (WATER), CETEARYL ALCOHOL, SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL*, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE, OLUS OIL, CERA ALBA (BEESWAX), POTASSIUM PALMITOYL, HYDROLIZED WHEAT PROTEIN,OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, SORBIC ACID, BENZYL ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), XANTHAN GUM, BENZOIC ACID, HYDROGENATEDVEGETABLE OIL, SODIUM HYDROXIDE, CANDELILLA CERA (WAX), LIMONENE, LINALOOL
* din agricultura organica certificata
Continut: 250ml "


 Experienta mea cu lotiunea de corp naturala Benecos:

 Incep prin a va spune ca a devenit dupa prima folosire preferata mea si cu siguranta va ramane pentru mult timp. Sunt sigura ca sunteti curioase de ce sunt atat de incantata de ea,asa ca voi prezenta principalele motive:
  • dupa prima aplicare pielea mea arata mult mai sanatoasa si hidratata
  • miroase extraordinar de bine ~ portocala & morcov ~ 
  • ambalajul este foarte practic si are un sistem de deschidere facil ( trebuie invartit putin capacul )
  • contine doar ingrediente naturale si acesta este punctul forte al sau
  • o folosesc pe tot corpul
  • o folosesc dupa epilare si are asupra pielii efect calamant si emolient,lucru de care sunt foarte multumita
  •  desi eu am pielea uscata si mi se potriveste perfect,o foloseste si sora mea care are tipul de piele normal spre uleios si ii place efectul ei, la fel de mult ca si mie
  Pentru ca de obicei spun si ce nu imi place la un produs, aici am decat un singur lucru de mentionat: 
  • se absoarbe mai greu in piele,dar acest lucru este probabil sa se intample din cauza tipului meu de piele uscata
  Va recomand Lotiunea de corp naturala Benecos cu mare drag,iar daca doriti sa o incercati, o puteti achizitiona de pe site-ul BIO-Cosmetics, la pretul de 29,50 lei ! 

  (\_ _/)♥
  (='.'=)♥ 
  (\_ _/) ♥ 
 Kisses from Honeÿ Bunny
 

LOTD - ❀ PeachPuff Coral ❀

marți, 24 mai 2011
  Hello girls !

  Fac si eu o pauza de la invatat chimie ( maine am lucrare ) si va arat un look inspirat de o rochita cute pe care mi-am cumparat-o astazi.Imi place la nebunie,dar trebuie sa ma dezobisnuiesc sa imi mai cumpar imbracaminte si incaltaminte de aceeasi culoare ~roz corai ~ !!! Neaparat ... 

 Este un look simplu,nu foarte colorat datorita rochitei care e deja destul de 'vesela' :D ..  Sper sa va placa !
 


   

  P.S.1 : Ati vrea sa revin la postarile 'LOTD' mai detaliate,care sa contina detalii despre cum am aplicat culorile,ce am folosit,etc ....  ?
  P.S.2 : Vreti sa ma apuc de facut tutoriale de make-up ?

Pentru detalii ,propuneri,intrebari ma gasiti la charmy_bunny@yahoo.com  

  (\_ _/)♥
  (='.'=)♥ 
  (\_ _/) ♥ 
 Kisses from Honeÿ Bunny

Review - Body Oil & Strugurel EcoLips Daily natural

luni, 23 mai 2011
  Buna fetelor !

  In cadrul campaniei 'Bio,un mod de viata sanatos' va arat astazi cum ne putem ingriji corpul si buzele cu produse naturale.
  Primul produs despre care va voi vorbi este destinat ingrijirii buzelor noastre intr-un mod sanatos si se numeste strugurel natural pentru uz zilnic 'EcoLips Daily'.

   Am primit acest produs spre testare,din partea firmei SoapMill,iar in curand acesta va fi disponibil si pe siteul lor.

   Continutul produsului:


  Parerea mea :

  Folosesc acest strugurel de mai bine de doua saptamani,zilnic.Este foarte hidratant si imi lasa buzele foarte catifelate.

  Sunt multumita de el din aproape toate punctele de vedere:
  • are o rezistenta destul de mare pe buze
  • nu este lipicios 
  • are un  miros placut ( predomina mirosul de musetel si mirosul de ceara de albine )
  • are numai ingrediente naturale 
  • are efect reparator si calmant 
  • un mare plus il prezinta continutul bogat de uleiuri emoliente si factorul UV,care este de maxima importanta in aceasta perioada
  • este destinat atat femeilor,cat si barbatilor
  • chiar si dupa doua ore de la folosirea acestuia buzele sunt catifelate si moi :x

   Cateva dezavantaje la acest strugurel ar fi :
  • odata scos mai mult de 2-3 mm din tub, intra in recipient fortat doar prin desurubare completa a rotitei si apasarea compozitiei inapoi in recipient
  • se intinde mai greu pe buze cand continutul nu este la temperatura camerei
  • ambalajul as dori sa fie mai vesel,mai colorat :D

 ¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.

      Cel de-al doilea produs despre care va voi vorbi este Body Oil,un ulei de corp 100 % natural,pe care il puteti achizitiona la pretul de 15 ron,de pe siteul celor de la SoapMill (eu am primit un tester al produsului original,de 30 ml,cantitatea originala a produsului pe site fiind de 125 ml).


      Descrierea oficiala a produsului,de pe site-ul SoapMill :


     " Ulei de corp 100% natural, creat special pentru ingrijirea si hidratarea zilnica a pielii, indiferent de anotimp. Intra rapid in piele si nu lasa un aspect gras si neplacut la atingere.
    Ambalat in sticle personalizate, gramaj 125 ml.
      
      Beneficii:
    • Catifeleaza si hidrateaza pielea
    • Contine cantitati mari de vitamina E, vitamina F, zinc, cupru, seleniu
    • Contine agenti anti-imbatranire de 50 de ori mai puternici decat vitamina E si de 20 de ori decat vitamina C
    • Ajuta la tinerea sub control a alergiilor, datorita efectului de catalizator pe care le are asupra vitaminelor
    • Contribuie la sanatatea inimii si a organelor puternic vascularizate
    • Ajuta la hranirea in mod natural a pielii
    • Mentine aspectul tanar al tenului si pastreaza elasticitatea acestuia
    • Ofera stralucire pielii, intarzie imbatranirea acesteia si mentine hidratarea pe o perioada mai lunga
    • Poate fi folosit cu succes in cazul alergiilor, deoarece blocheaza enzimele care produc histaminele
    • Are efect de intarziere a aparitiei ridurilor "
      Parerea mea :
      Eu ma impac foarte bine cu acest ulei de corp si pielea mea uscata se bucura de ingrijirea sa naturala pe deplin.

      Imi place pentru ca :
    • am pielea uscata,iar dupa utilizare pielea ramane hidratata 
    • are un miros demential de portocale si rozmarin ( love it! )
    • il folosesc de doua saptamani,la 2-3 zile dupa baie pe picioare si maini si continutul este putin trecut de jumatate
    • este perfect pentru pielea mea uscata de la coate si calcaie
      Dezavanataje :
    • intra putin cam greu in piele
    • dupa aplicare necesita un timp relativ scurt(2-3 minute),pentru ca acesta sa intre in piele,pentru a evita patarea hainelor

      Va multumesc pentru rabdare si in caz ca  veti achizitiona si voi aceste produse pentru a va bucura de naturaletea lor ( uleiul de corp de pe SoapMill,pentru ca deocamdata strugurelul nu este pus spre vanzare ) astept parerea voastra despre ele.

    Pentru detalii ,propuneri,intrebari ma gasiti la charmy_bunny@yahoo.com  

    (\_ _/)♥
    (='.'=)♥
    (\_ _/) ♥
    Kisses from Honeÿ Bunny


    LOTD - Pink light beam & Random photos(concert)

    duminică, 22 mai 2011

      Hello girls ! 

      Zilele acestea(20-22 mai) este 'Festivalul muzicii' in Rm. Valcea,iar aseara impreuna cu gasca vesela am fost la distractie.Au cantat Impact,Alexandra Ungureanu & Crush si multi altii,dar eu am ascultat decat cele doua trupe.Ne-am distrat pe cinste.Am cantat,am dansat,am mancat,am tipat...A fost superrr !
     Si pentru ca si la concert trebuie sa fim frumoase si aranjate acesta este look-ul pe care l-am purtat eu ieri:



      O sa vedeti mai jos si tinuta mea ca sa va puteti da seama mai bine de ce am ales sa port roz.Am vrut sa fiu o bombonica :"> ...

      Si pentru ca mai aveam doua gagici de machiat,una fiind sora mea si cealalta fiind prietena ei cea mai buna,Cici,sa va arat ce a iesit ..
      Ea este Cici,iar pe sora mea nu am mai apucat sa o pozez in detaliu,dar o sa o vedeti putin mai jos si pe ea :D.



      Sper sa nu va plictisesc prea tare,dar tinand cont ca nu mi-ati vazut decat fata pe blog(probabil v-ati plictisit de ea),asa ca va pun aici si niste poze de aseara.

    Papuceii veseli :x
    Gata de distractie ( Cici & Me )
    Inainte de concert ( Cici & Me )

    Arata-le tu Cici cum se face !
    Me,Florin(varul meu) & Cici
    Cici & sora mea,Oana
    Alexandra Ungureanu in concert
    Ne cam dureau picioarele :))  (Cici & Me)   

    Contest entries ( Make-up ) + Blog Award

    sâmbătă, 21 mai 2011
      Buna dimineata fetelor !

      In primul si in primul rand as vrea sa va urez celor care va sarbatoriti astazi onomastica,un calduros ~ La Multi Ani
      Astazi va voi arata  fetele care au participat la sectiunea de make-up,a concursului organizat de mine aici. Va multumesc mult fetelor.Ati fost superbe toate!
      Ordinea in care sunt afisate pozele este aleatorie.

    Costache Lavinia Monica
    Stancu Daniela
    Petrisor Elena
    Suzana Harzoiu
    Lavinia
    Madalina Siescu
    Ion Alexandra
    Joice Beauty
    Andreea Vasilache
    Adina Helen Florescu
    A.M.S
     

      Iar acum vreau sa le multumesc fetelore de la Crazy Stuff pentru blog award-ul primit.
     Va pup si va multumesc mult !

      The Liebster Award is designed to be awarded to blogs with less than 300 subscribers to spread the blog love and get them out to a wider audience.


      The Rules are:
             1. Post displaying the award, linking back to the person who awarded you.
             2. Pick 3 blogs and let them know they're awarded. Doar 3 ??? :( : Special K,Adyna's,Blonde Kitten



    Pentru detalii ,propuneri,intrebari ma gasiti la charmy_bunny@yahoo.com  

    (\_ _/)♥
    (='.'=)♥
    (\_ _/) ♥
    Kisses from Honeÿ Bunny