Review - Super Collagen Mask de la Mario Badescu

luni, 19 septembrie 2011
  Buna fetelor ! 
  Am ales sa va spun astazi cateva cuvinte despre masca mea preferata de fata. E vorba de masca de fata cu colagen de la Mario Badescu. Ohh, how i love it !
  
 
    
   ♥  Ce promite acest produs ?  
   Potrivit pentru ten uscat. Este un tratament anti-aging.
  Potrivita pentru pielea matura si sensibila, aceasta masca cu Colagen si argila este perfecta pentru inchiderea porilor si hranirea si purificarea pielii. Ingredientele naturale, azulene şi ovazul calmeaza pielea uşor iritata.

  ♥ Ce cantitate are ?
  59 ml

  ♥ Ce ingrediente contine ?
  Apa deionizata (Aqua), caolin, colagen, sorbitol, fulgi de ovăz (Avena sativa), propilen glicol, talc, oxid de Seamollient, zinc, grâu (Triticum vulgare) Amidon, acid boric
 
 
 
  ♥ Cum se utilizeaza ?
  Aplicaţi un strat subţire pe pielea curată evitând zona ochilor. Aşteptaţi 20 de minute şi apoi clătiti cu apă călduţă. Continuati cu crema hidratanta sau crema de noapte. Poate fi folosit de 2-3 ori pe saptamana.

  ♥ Care este parerea mea despre acest produs ?
  O iubesc ! Imi place la nebunie pentru ca face absolut tot ce promite .... inchide porii, hraneste pielea  si o curata foarte bine. La primele aplicari nu este nimic foarte special la ea, decat faptul ca dupa folosire pielea este foarte curata, arata sanatos, radiaza si se simta catifelata.Adevarata sa proprietate care m-a impresionat si cu care m-a cucerit a fost faptul ca in timp, face porii sa fie aproape invizibili. Ador lucrul asta ! 
  Eu incepusem sa detest faptul ca porii mei deschisi incepusera sa se observe din ce in ce mai tare si dupa aplicarea fondului de ten se observau niste 'craterele' mici in jurul nasului si in obraji. Dupa 3 saptamani jumatate in care am folosit masca cu colagen de la MB de 2 ori pe saptamana, porii s-au diminuat si aproape ca nici nu se mai observa :x Nu pot sa va spun ce mandra sunt de lucrul asta ... :D Acum, dupa aplicarea fondului de ten pielea arata lovely, atat de uniform si sanatos.
  O recomand cu drag tuturor persoanelor care au probleme cu porii deschisi, cu ten nu foarte matur(gen eu), dar si cu tenul matur (si porii deschhisi de pe fata mamei - la 40 ani, arata cu muult mai bine decat inainte). 





  ♥ Ce pret are ?
    100,44 RON

  ♥ De unde o puteti achizitiona ?
    Magazin online carespot.ro , care comercializeaza gama de produse Mario Badescu pentru prima oara in Romania.

  
  ♥  Nota produsului :
   10/10


Pentru detalii ,propuneri,intrebari ma gasiti la charmy_bunny@yahoo.com 

  (\_ _/)♥
  (='.'=)♥
  (\_ _/) ♥

 Kisses from Honeÿ Bunny

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu