Review - Volumizator de par Green People

vineri, 8 iulie 2011
  Buna fetelor ! Va voi vorbi astazi despre volumizatorul de par de la Green People, un produs destinat persoanelor care isi doresc un par cu volum si stralucitor.



   
  Ce promite acest produs ?
  Oferiti volum si stralucire parului cu acest spray fara alcool. Cu aloe vera si aminoacizi din orez, ghimbir si ceai verde, pentru a face parul plin de volum si stralucire. Destinat parului fin sau mediu ofera si un plus de stralucire fara a incarca firul de par. 80,5% ingrediente organice 

  Cum trebuie utilizat ?
  Se aplica o mica cantitate pe par, cu capul in jos aplicati din nou si distribuiti pe toata lungimea firului de par. Uscati parul cu capul in jos si folositi o perie rotunda. 
   
Ce cantitate are ?
  150 ml 

  Ingrediente :
  Apa, amidon de porumb, glucozida capril, aloe vera*, extract de ceai verde*, extract de ghimbir*, ulei esential de bergamota*, ulei esential de rozmarin*, ulei esential de neroli*, ulei esential de cedru*, ulei esential de santal*, gluten din germeni de grau, provitamina B5, acid citric, benzoat de sodiu, citral*, d-limonene*, linalool*, geraniol*, farnesol*
  *crescute si produse organic, certificat de Soil Association

  Care este parerea mea despre volumizatorul de par Green People?
  Primul lucru pe care doresc sa vi-l spun este ca parul meu este vopsit blond, firul de par este subtire si e natural ondulat. Volumul nu reprezinta o problema pentru mine atunci cand parul meu este dupa baie, dar daca folosesc placa de indreptat parul parul meu isi pierde tot volumul si sta ' lipit de cap ' .Urasc lucrul acesta si tocmai de aceea i-am acordat o sansa acestui volumizator de par. 
  Mirosul sau nu ma incanta, e un miros specific, nu foarte placut.
  Dupa folosire pot spune ca diferenta este mai mult vizibila in ceea ce priveste stralucirea parului, decat a volumului. Nu am avut foarte mari asteptari din partea sa tinand cont ca este un produs organic, dar nu m-a dezamagit. Ofera volum -destul de vizibil efectul- dar  parul meu se simte mai aspru, mai tare dupa folosire , lucru ce imi displace. Din aceasta cauza il folosesc decat aproape de radacini, dupa care tapez parul si arata foarte bine, rezistand chiar si toata ziua asa cum il asez. 

  Ce pret are ? 
  90 RON 
  
  De unde il puteti cumpara ?
  Magazin online Rangali.ro

  Nota produsului :
  

Pentru detalii ,propuneri,intrebari ma gasiti la charmy_bunny@yahoo.com  

  (\_ _/)♥
  (='.'=)♥ 
  (\_ _/) ♥ 
 Kisses from Honeÿ Bunny

2 comentarii:

coco spunea...

foarte frumoasa ideea cu fotografia...bravo...!!!

Rakhshanda spunea...

Your photos are soo adorable!!!

Trimiteți un comentariu