Swatches + Reviews - Oja Bio Benecos ( Sharp Rose ) & Ruj natural Benecos ( Pearl )

luni, 13 iunie 2011
  Buna fetelor ! Astazi va voi prezenta o alternativa sanatoasa pentru unghiile noastre si nu in ultimul rand pentru buzele noastre .
  Primul produs despre care va voi vorbi este Oja Bio de la Benecos, nuanta Sharp Rose.
  Stiti ca sanatatea ne poate fi afectata din cauza substantelor periculoase din componenta ojelor ?
  " Dr. Carmen Pavelescu, dermato-venerolog si expert in podologie, spune ca unghia, desi pare o bariera de netrecut in calea chimicalelor, este de fapt hidrofila, ceea ce inseamna ca poate absorbi tot ceea ce se dizolva in apa, inclusiv toxinele din oja. Acestea pot fi si inhalate, ceea ce reprezinta un pericol mai mult pentru manichiuriste si mai putin pentru noi, cele care ne facem unghiile o data pe saptamana sau mai rar. " (sursa)



  Sa vedem ce spune producatorul despre aceasta oja : 

  " Usor de aplicat si cu o stralucire puternica, oja din gama HAPPY NAILS reprezinta o combinatie deosebita a calitatii cosmetice adecvate celor mai pretentioase standarde si celor mai noi trenduri.
   NU CONTINE: formaldehide, toluen, camfor si ftalati
 Persistenta si uscare rapida pentru unghii impecabile timp indelungat

  Ingrediente INCI:ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/ NEOPENTYL GLYCOL/ TRIMELLITICANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, STEARALKONIUM HECTORITE, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE (+/- (POATE CONTINE) SILICA, MICA, , CI77491, CI 77499, CI 77891, CI 15850, CI 15880, CI 77266, BARIUM SULFATE, CI 77510, CI 19140)
  Continut: 9 ml "



  Parerea mea despre Oja bio Benecos : 
  • se usuca foarte repede
  • necesita doua aplicari pentru un aspect fara urme si dungi
  • nuanta Sharp Rose este o nuanta de roz pal cu mici particule stralucitoare, perfecta pentru zilele in care nu vrei sa atragi atentia prin unghii puternic colorate
  • rezista pe unghii pana la 4-5 zile
  • designul sticlutei este foarte cute si practic


  Prima poza este la lumina naturala, iar cea de-a doua este la lumina blitzului. Unghiile nu sunt foarte ingrijite, pentru ca sunt ale surioarei mele, care e  handbalista si nu prea are timp pentru ingrijirea lor si care de data aceasta s-a oferit sa-mi fie model .Thank you sis! 
In continuare, o sa va prezint Rujul natural Benecos, nuanta Pearl.

  Sa vedem ce spune producatorul despre Rujul natural Benecos: 

  "
Un excelent ruj cremos care prin ingredientele sale active – intre care uleiul organic de jojoba, uleiul organic de floarea soarelui sau ceara de albine organica – are grija de buzele tale, le protejeaza si la confera un plus de catifelare. Cu rujul de buze natural certificat organic de la benecos, vei putea sa uiti de vechiul tau balsam de buze.


0% Parafine. 0% Silicon. 0% Parabeni. 0% PEG.
Produs certificat BDIH

Ingrediente: RICINUS COMMUNIS (RICIN) SEED OIL*, MICA, LANOLIN, BUXUS CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL*, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CANDELILLA CERA, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX / CERA CARNAUBA*, CEARA DE ALBINE / CERA ALBA*, PARFUM, LIMONENE, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (FLOAREA SOARELUI) SEED OIL*, MALTODEXTRIN, ASCORBYL PALMITATE, ROSMARINUS OFFICINALIS EXTRACT*, LINALOOL, BENZYL BENZOATE (+/- (POATE CONTINE) ULTRAMARINES (CI 77007), CARMINE (CI 75470), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491), (CI 77499), TALC, SILICA, MANGANESE VIOLET (CI 77742))
* provine din culturi organice controlate
Continut: 4,50 g  "

 
  Parerea mea despre acest ruj natural :   
  • precum se poate observa in swatch-ul de mai sus, buzele mele au aspect catifelat, rujul fiind intr-adevar foarte cremos, cel mai cremos din toate pe care le-am incercat pana acum
  • nuanta este superba, un roz cu irizatii violet care pe buzele mele arata ca un 'baby pink' 
  • rezistenta sa depinde de factorii ce ar putea determina stergerea acestuia de pe buze: mancatul, pupatul, etc. 
  • nu are miros
  • consider ca se potriveste foarte bine persoanelor cu tenul deschis la culoare
  
  Aceste doua produse, Oja Bio si Rujul Natural Benecos le puteti achizitiona de pe site-ul www.bio-cosmetics.ro , la pretul de  27,5 lei, respectiv 34,5 lei.Le recomand cu drag ! 

Pentru detalii ,propuneri,intrebari ma gasiti la charmy_bunny@yahoo.com  

  (\_ _/)♥
  (='.'=)♥ 
  (\_ _/) ♥ 
 Kisses from Honeÿ Bunny

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu