Review - Lotiune de corp naturala Benecos ♥

joi, 26 mai 2011
  Buna fetelor !

  Astazi va voi vorbi despre ingrijirea corpului,cum trebuie sa avem grija de pielea noastra si un lucru important,cu ce avem grija de ea !

  Tinand cont ca pielea noastra trebuie ingrijita indiferent de anotimp avem nevoie de o lotiune de corp care sa hidrateze si sa redea elasticitatea si fermitatea pielii indiferent de perioada anului.

  Un element important atunci cand va alegeti lotiunea de corp o reprezinta tipul dumneavoastra de piele. De exemplu:
  • daca aveti pielea uscata/deshidratata aveti nevoie de o lotiune de corp hidratanta, care sa contina uleiuri pentru refacerea tesuturilor
  • daca pielea dumneavoastra are aspect uleios/gras atunci cu siguranta trebuie sa folositi o lotiune de corp cu o textura mai usoara,mai 'light',fara uleiuri 
  • daca sunteti posesoarea unui tip de piele sensibila trebuie sa aveti mare grija la ingredientele lotiunii de corp, pentru ca multe produse de pe piata detin ingredienti nocivi si va pot face rau (mai multe detalii aici,despre ingredientele nocive din produsele cosmetice)
  Pentru ca v-am prezentat mai sus elementele de care ar trebui sa tineti cont in alegerea lotiunii de corp potrivite, in functie de tipul dumneavoastra de piele, as dori sa va spun ca ingredientele din lotiunile de corp pe care le folositi sunt de o importanta majora,deoarece din cauza lor va pot aparea eczeme si iritatii,iar pielea dumneavoastra in loc sa fie hranita,va fi nevoita sa suporte modificari nu tocmai placute.

  Astazi va voi prezenta o lotiune de corp pe care eu pur si simplu,o iubesc ♥. Inainte de a incepe sa va spun despre aceasta lotiune de corp,ce si cum,as dori sa mentionez ca pielea mea este o piele dificila,uscata si sensibila.
  Am primit spre testare lotiunea de corp naturala Benecos in cadrul campaniei 'Bio,un mod de viata sanatos' din partea firmei BIO-Cosmetics, carora le multumesc pentru colaborare.
 



Descrierea oficiala a lotiunii de corp naturala, pe site-ul celor de la BIO-Cosmetics :

" Lotiune de corp cu un parfum fin, delicios, pentru hidratarea, catifelarea, regenerare si prospetimea pielii.
Extractul de maslin contine oleuropeina, un compus antibacterian care ii permite arborelui sa aiba o viata lunga si sa lupte impotriva bacteriilor care ar putea sa il atace. Acesta mai contine vitamina E care contribuie la hidratarea, hranirea si protejarea pielii. In plus, uleiul de masline este bogat in polifenoli (aproximativ 20 de tipuri de polifenoli dintre care doar 2 sunt absorbiti de organismul uman), compusi ce fac parte din familia antioxidantilor si care previn imbatranirea.
Extractul de morcovi stimuleaza regenerarea celulelor, are efect anti-iritant si emolient.Contribuie eficient la tonusul si elasticitatea pielii.
Se absoarbe usor, conferind pielii catifelare si hidratare.
- pentru toate tipurile de piele 
 0% Parafine. 0% Silicon. 0% Parabeni. 0% PEG.

Ingrediente: AQUA (WATER), CETEARYL ALCOHOL, SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL*, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE, OLUS OIL, CERA ALBA (BEESWAX), POTASSIUM PALMITOYL, HYDROLIZED WHEAT PROTEIN,OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, SORBIC ACID, BENZYL ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), XANTHAN GUM, BENZOIC ACID, HYDROGENATEDVEGETABLE OIL, SODIUM HYDROXIDE, CANDELILLA CERA (WAX), LIMONENE, LINALOOL
* din agricultura organica certificata
Continut: 250ml "


 Experienta mea cu lotiunea de corp naturala Benecos:

 Incep prin a va spune ca a devenit dupa prima folosire preferata mea si cu siguranta va ramane pentru mult timp. Sunt sigura ca sunteti curioase de ce sunt atat de incantata de ea,asa ca voi prezenta principalele motive:
  • dupa prima aplicare pielea mea arata mult mai sanatoasa si hidratata
  • miroase extraordinar de bine ~ portocala & morcov ~ 
  • ambalajul este foarte practic si are un sistem de deschidere facil ( trebuie invartit putin capacul )
  • contine doar ingrediente naturale si acesta este punctul forte al sau
  • o folosesc pe tot corpul
  • o folosesc dupa epilare si are asupra pielii efect calamant si emolient,lucru de care sunt foarte multumita
  •  desi eu am pielea uscata si mi se potriveste perfect,o foloseste si sora mea care are tipul de piele normal spre uleios si ii place efectul ei, la fel de mult ca si mie
  Pentru ca de obicei spun si ce nu imi place la un produs, aici am decat un singur lucru de mentionat: 
  • se absoarbe mai greu in piele,dar acest lucru este probabil sa se intample din cauza tipului meu de piele uscata
  Va recomand Lotiunea de corp naturala Benecos cu mare drag,iar daca doriti sa o incercati, o puteti achizitiona de pe site-ul BIO-Cosmetics, la pretul de 29,50 lei ! 

  (\_ _/)♥
  (='.'=)♥ 
  (\_ _/) ♥ 
 Kisses from Honeÿ Bunny
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu